Purkkisärki.
Särkeä on uinut katiskaan, joskus vähemmän, joskus reilummin.
Pakastimesta alkaa tila loppumaan, joten laitetaan särkiä purkkeihin.
Leikkaan puukolla paloiksi.
Mausteita voi laittaa oman maun mukaan.
Suolaa laitan noin, ohoh.
Öljyn kaadan vasta lopuksi purkkeihin kalojen päälle.
Tein vielä haukea neljä purkkia samalla tyylillä, niin sain uunin täyteen.
Purkit uuniin mahdollisimman alas ritilälle ja syvä pelti niiden alle keräämään mahdolliset vuodot.
150 astetta ja joku reilu viisi tuntia.
Purkit sai jäädä uuniin jälkilämmölle yön yli.
Yksi särkipurkki ei ollut umpioitunut, joten siitä pääsi maistamaan aamukahvin kanssa.
Kyllä tätä kehtaa syödä.
Vielä olisi tehtävä uusi satsi, kuhaa voisi kokeilla purkkiin.
Ps. Pihalle voi mennä.
Ja hyvää Äitien päivää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti