Kuuhankavesi, aseman puoli.
No.
Vene on pesty, järvellä oli hieno keli, linnut vielä piti elämää, kuin tietäen viimeisistä lämpöisistä auringon säteistä, ennen kylmää ja pimeää talvea.
Mutta ruokapöytään saamaton kala, tuo pelkkiä haaveita.
Kaivan pakastimesta palan naudan maksaa ja possun kylkeä viipaloituna, eiköhän näistä saada ihan hyvä "rosolli" uuniin.
Lihat paloiksi ja joukkoon porkkanaa ja keltasipulia.
Suolaa ja maustepippuria.
Vettä niin, että peittyy.
Saa olla uunissa pari kolme tuntia, ensin kovemmassa löylyssä ja sitten miedommassa.
Tuoksu on hyvä.
Voi ottaa pois uunista sitten, kun nälkä kasvaa liian isoksi.
Peruja keittelin lisäksi.
Oikein oli hyvää "salaattia".
Ps. menkää pihalle ja syökää hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti