Pitsaa tekisi mieli...
Niin, jospa aamusta laittaisi taikinan kohoamaan.
Vettä noin 6 dl.
Suolaa, noin... 3 - 4 tl. Vai olikohan...
Leikaan sen noin viiteen yhtä suureen palaan.
Näillä täytteillä mennään, mitä sattuu kaapista löytymään.
Sitten juusto...
Niin, sen voi laittaa mihin väliin haluaa.
Laitan sitä joskus päälle ja joskus alle, tai tuplana molemmin päin.

Lisää mausteita tai pällysteitä voi makunsa mukaan tiputella.
Sinihomejuusto kävisi myös tähän päälle.
Tabasco antaisi tietysti mukavasti potkua, mutta taitaa riittää nuo jalapenotkin.
Minä tiputtelin nyt tuoretta valkosipulia, mietoja pepperoneja, viipaloituja jalapenoja ja oreganoa, sellaisilla mennään tänään ja ihan oli riittävästi potkua.
Pitsoja on paljon erillaisia, ihan niin kuin on paistajiakin, joten varmasti löytyy jokaisen makuun sopiva, pitää vain, paistaa ja maistaa...
Muistan oman Äidin leipomiset ja ne oli kyllä parhaita, pullat, kuivakakut...
Yleensäkin Äitien leipomat, ne on niitä parhaita.
Mutta mitenkäs olisi särki pitsa...?
No, sehän selviää, vain maistamalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti