Juustoa 500g, tomaattimurskaa 800g jauhelihaa 400g, meetvursti viipaleita 70g, yksi keltasipuli ja sinihomejuustoa. Pohjat tein itse noin puoleen litraan vettä, johon maitojauhetta, suolaa, vehnäjauhoja, öljyä ja tietenkin hiivaa.
Oikeastaan täytteiden määrä oli juuri sopiva ja pohjakin paistui kuohkeaksi, eikä jäänyt mistään kohtaa löysäksi. Yleensä on tullut mätettyä pitsaan täytettä, ehkä liiankin paljon. Eipä silti, syötyä ne on tullut, olipa sitten minkälaisia tahansa.
Nyt imastiin yksi pellillinen kitusiin Helin kanssa ja sitten paikalliseen hornankattilaan urheilemaan...

Jalkapallo oli kyllä nähnyt jo parhaat päivänsä, vaan se ei meitä haitannut. Ihan hyvältä taas pitkän tauon jälkeen tuntui, kun pääsi vähän kentälle juoksemaan, hölkkäämään, laahustamaan. Varsinkin, kun tiesi, että kotona odottaisi juuri tehtyä pitsaa.

Alla video "Väkevää vääntöä the next generation"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti