Särkiä kalakukkoon.
Senhän ei olettaisi olevan pahaa, jos on särkikaloja syönyt ja itse hyväksi todennut.
Mahottoman hieno särki.
Näitä särkiä on pakkasessa vielä kevään katiskapyynnin jäljiltä, joten...
Nämä yleiskoneessa hyvin sekaisin.

Muistaa vaan suolaa ripottaa jokaisen kerroksen päälle, oho....
Sitten taittaa reunat päälle, vettä vähän liimaksi.
Tämä saa olla uunissa vajaan tunnin, 250 asteessa, että pinta saa väriä.
Lopuksi käärin kukon leivinpaperiin ja folioon.
Kukko saa olla uunissa vielä viisi tuntia, 150 astetta.
Ihan se kukolta maistuu. Haukikukkoon jos vertaa, niin on vähän "tummempi", maku. Suolaa on tullut riittävästi, ei tartte lisätä lautasella yhtään. Pelkkä särkikukkohan tämä ei ole, kun joukossa ahventakin, mutta särki pääsee jatkossakin kukkoon.
Nyt on keitettävä kahvit ja maistettava vähän lisää kukkoa. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti